Teatralna akustyka
Mało kto wie, ale w latach 1993 - 1996 regularnie na obecnej sali balowej odbywały się przedstawienia tetralne oraz koncerty. Pod wrażeniem akustyki sali był Andrzej Piasecki, Marcin Daniec, Muniek Staszczyk.
Wyśmienite smaki!
Andrzej Posmyś oraz Włodzimierz Lisowski specjalizują się w kuchni balowo - bankietowej. Wiedzą, że kaczka potrzebuje odpowiedniego towarzystwa słodkich jabłek grójkeckich, mandarynki hiszpańskiej. Królik lubi śmietanowe smaki. Wieprzowina powinna odpoczywać w marynacie 3 doby. Rosół lubi nabierać smak z szerokiej gamy wysoko-gatunkowych mięs. Skomponuj wspólnie z nami pyszne menu tego legendarnego wydarzenia.
Skontaktuj się z nami
Z przyjemnością odpowiemy na najbardziej szczegółówe pytania. Jesteśmy dla Ciebie!
Zadzwoń do nas: + 662 663 050 / + 606 675 775
Napisz: biuro@ukrytypalacyk.pl